ABBAcz

top

 

Koncert vrhunske 8-članske skupine ABBAcz je doživetje obdobja 70. let prejšnjega stoletja.

ABBA: glasbena pop skupina iz obdobja 1972-1982 so najuspešnejša švedska glasbena skupina in ena najpopularnejših skupin na svetu ter po prodaji plošč takoj za legendarno skupino the Beatles.

ABBA so bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glasbeni sceni so se prvič pojavili z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije 1974 s skladb Waterloo. Njihova zvezda se je začela vzpenjati leta 1975, s skladbo S.O.S., Mamma Mia in nato še vrsta hitov kot Dancing Queen, Fernando, Gimme Gimme Gimme, Chiquitita, I Have A Dream, Knowing Me Knowing You, Super Trouper, Take A Chance On Me, Voulez Vous in druge… Posneli so osem originalnih albumov…

ABBA CZ so vokalno, vizuelno in plesno vrhunsko skladni z originalno skupino ABBA.

Lahko izbirate med naslednjimi različicami koncertov, 100 % v živo! Najpogostejše različice koncertnih predstav so:

ABBAcz “KULTURA”
Ta oblika je idealna za kulturne domove, gledališča, festivale itd. Nastop, poln hitov skupine ABBA, traja 2x 45 minut z odmorom, imajo radi feni skupine na Češkem, Slovaškem, v Belgiji in Danski.

ABBAcz “MESTO”
Iščete zabavni program za zabavo v vašem mestu? Šov je ustvarjen posebej za mestne festivale in vključuje največje hite slavne četverice. V 60-tih minutah napolni z energijo občinstvo vseh starosti.

ABBAcz “AKCIJA”
Organizirate božične zabave, korporativne dogodke, druge zabave ali praznovanja? Za vas smo pšripravili 90-minutni energični nastop z veliko hiti skupine ABBA, ki popelje občinstvo v vzdušje 80-tih let. Predstavo pripravimo za široko paleto dogodkov.

http://www.abbacz.cz

Scroll Up