The Stones

Ena najboljših tribute skupin legendarne skupine THE ROLLING STONES

The Stones so svojim karizmatičnim pevcem, z odlično interpretacijo, scenskim nastopom in identično kostumografijo ena najboljših tribute skupin legendarne skupine The Rolling Stones. Od Satisfaction in Jumping Jack Flash do Ruby Tuesday, Start me up in Brown Sugar… Če imate radi Rolling Stones, morate doživeti koncert skupine THE STONES! Energija največje rock’n’roll skupine vseh časov!

Legendarna glasbena skupina THE ROLLING STONES je bila ustanovljena l. 1962 v originalni zasedbi Brian Jones, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts and Bill Wyman, kasneje se jim je pridružil Mick Taylor in nato Ronnie Woods, oba pa sta bila zamenjava za Briana Jonesa. Zagotovo poznate kar nekaj udarnih skladb legendarne skupine THE ROLLING STONES! Prodali so več kot 200 milijonov albumov po vsem svetu, njihovih hitov je na destine, njihova glasba je v filmih, oglasih: SATISFACTION, PAINT IT BLACK, JUMPING JACK FLASH, BROWN SUGAR, ANGIE, ITS ONLY ROCK’N ROLL, LETS SPEND THE NIGHT TOGETHER, RUBY TUESDAY, UNDER MY THUMB, START ME UP, ITS ALL OVER NOW, HONKY TONK WOMAN…

Stones at Mathew StreetKoncerti skupine The Stones oddajajo energijo originalnih the Rolling Stones, v prvi vrsti z glavnim vokalistom Benom Watmanom, ki je zrcalna podoba Micka Jaggerja. Richard Jordan kot nezamenljivi Keith Richards in drugi člani skupine, ki skomunicirajo vizuelno in glasbeno nenadkriljivo sproščeno podobo kot jo imajo lahko samo legende rock’n rolla The Rolling Stones.

THE STONES se pojavijo na prvem ”Rolling Stones Festivalu” leta 2007 v Eckingtonu, Derbyshire – GB še kot The Stoned Angel. Igrajo po lokalnih klubih v Chesterfildu in Shefieldu potem pa se preimenujejo v The Stones in posnamejo prvi promocijski DVD v Princess Theatre v Cannocku. Sledi vrsta koncertov po Angliji (London, Richmond Holiday Park, Festival, Blackpool, Birmingham, Liverpool, Norfolk, Oxford, Darlington, Stanford, Glasgow, Manchester, Leeds), odprejo se vrata v ostalo Evropo (Irska, Nizozemska, Švica, Nemčija…), v načrtu je turneja po ZDA.

ZASEDBA: THE STONES z odlično interpretacijo, scensko koreografijo in identično kostumografijo, odštekani kot the Rolling Stones, v zasedbi: BEN WATMAN – Mick Jagger (vokal, orglice), RICHARD JORDAN – Keith Richards (kitara, vokal), JASON WOOD – Mick Taylor (kitara, vokal), STEVE BIRCUMSHAW -Bill Wyman, WAYNE MEAKIN- Charlie Watts (bobni), JOHN BLACKLOCK – Nicky Hopkins (klavir, tolkala, kitara, vokal).

Glasbeni izbor: Na koncertu so v prvem delu osredotočeni na skladbe iz zlatih 60. in 70. let prejšnjega stoletja, v drugim pa preigravajo uspešnice vse do današnjih dni. Če imate radi Rolling Stones, morate doživeti koncert skupine THE STONES!

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=RwLy3TRLsEo&feature=youtu.be

 

 

Scroll Up